23 Ağustos 2009 Pazar

Müzik

Eğer okulu,iş yeri evine uzakta olanlar varsa şimdi beni iyi dinlesin.MP3 veya MP4 almak zorunda değilsiniz arkadaş.Bizim Türk milletinde aldığı herhangi bişeyi milletin gözüne sokma huyu vardır.Özellikle hergün şahit olduğumuz gibi toplu taşıma araçlarında kulaklıklı,ajan tipli birçok insan görürüz.

Olay şudur ki mp3 ünüz yok veyahut o gün evden çıkarken yanınıza almayı unuttunuz.Bindiniz taşıtınıza.Canınız sıkılmış.Hemen gözümüze kulaklıklı birkaç arkadaşı kestiriyoruz.İkinci kademe olarak bu arkadaşların tiplerine bakıyoruz.Başı kapalı bir hanım kızımızmı,ağzında yüzünde,kaşında ve bilimum tahmin edebileceğiniz her yerine piercing takan birimi yoksa göbekli bıyıklı yaşlı bir amcamı.

Bilgilendirme:

Yaşlı amca:Türk Sanat Musikisi,Arabesk,Türküler
Piercingli genç:Rock belki Pop
Başörtülü Hanım Kızımız:İlahi(ayın önemine göre değişir :)

Bu bilgilendirmeyle yola çıkarak üçüncü kademeye geçiyoruz.Sevdiğiniz müzik türünü yukarıdaki tablodan seçtikten sonra o insanın yanına kalabalıktan izin isteye isteye ilerliyoruz.Adamın dibine gelip demiri atıyoruz.Zaten en baştada söylediğim gibi hemşerilerimiz kendinden çok milleti düşündüğü için cihazının sesi son seviyede açık olacaktır.Kimsede uyarmaz böyle arkadaşları.

Deneyin.Olmazsa mp3 ünüzü ben alacağım.

1 yorum:

Hakkımda dedi ki...

Beni biliyon kuzen 8 ay herhaftasonu müzik dinleyerek geldim. Yalnız şöyle bi durum var. Yanına fazla gidip demir atmana gerek kalmıyor, zaten son ses olduğu için ve ve genelde de birtanesi sallanıyor açıkta. sanarsın ki otobüste adam kısık sesle radyoyu açmış :)

Related Posts with Thumbnails