14 Ocak 2010 Perşembe

Müziğin Dili



Zevkler ve renkler tartışılmaz diyorlar.Bu lafıda kim demişse iyi demiş.Bir ortamda , tartışmadan kaçmak , ortamı germemek , kafanı yormamak için kullanacağın tek silah.

A: "Ya arkadaş nasıl seversin arabesk müziğii !!! Iyyyhhh iğrenççççç !!!"
B: "Zevkler ve renkler tartışılmaz derler."

Bitti.Bu kadar. Yok efendim "senin sevdiğin müzik türü öyle kötü , sanatçıları şöyle kötü, duysam kaçarım hepiniz götsünüz ! " diye bok atarak bir yere varamazsın.Bu lafı söyleyip kurtulacaksın.Bırak herkes dilediğini dinlesin.Önemli olan sesini sonuna kadar açıp çevresini rahatsız etmesin.

Kulaklık diye milleti kandırıp kafasında koca bir ses sistemiyle gezenler, yani ağır işitenler (!) sırf artisliğine yapıyor.Kulaklık var ama yinede kar etmiyor.Sesi dayamış sonuna , herkese dinletiyor .Hele bir sistem gördüm ki...Adamı kesmemiş , sistemin Bas'ınıda götüne sokmuş oradan veriyor ayarı. Ayaklı dj kabini.Karşı cinse bir gönderme yapıyor,efendime söyleyeyim "işte ben bu tür müzikleri dinlerim bebek ! Yakında benim olacaksın , karizmama yenik düşüp kollarımda can bulacaksın " diyor. Bir çift sözüm var bu arkadaşlara.Adam olun len artisler !

Bana sorarsanız ben her türlü müziği dinlerim.Yeterki kulağıma hoş gelsin,slow,R&B,Sanat müziği,türkü,country filen farketmez. Ortada güzel bir şarkı ve yeteri kadar emek varsa herşeyi dinlerim.Koyduğum videodaki (oha) müziği dinlerken bile ayağımla ritim tuttum.Ruhumu besledi,tıka basa doldurdu.Tuvaletimi getirtti.Bu metaryelin aynısıyla bir de Tarkan'dan "Dudu Dudu" yu dinlemek isterdim.Family Guy'ın yapımcılarına mail attım bakalım yapacaklarmı.

Hayırlı günler.

10 Ocak 2010 Pazar

Mimlendik ey halkım,unutma bizi



1. 2009'a girerken gözlerini kapatıp ne dilediniz ? Ne oldu ?

Bülent Ersoy'un tekrar erkek olmasını diledim.
Birşey olmadı.


2. 2009 un en mutlu eden olayı nedir ?

Family Guy adlı diziyi arkadaştan öğrendiğim andır.Yukarıdaki video da gördüğünüz gibi bir aile ve aile babasının anlatıldığı bir çizgi film.Çoğu bölüm kendimi deli danalar gibi gülerken buluyorum."That was .. Me farting ... by Chopin " Nasıl çeviriyor lafı kreta.Şopenmiş...

3. 2009 un en üzücü olayı nedir ?

Evde tuvalet kağıdının bittiğini anladığım an çok üzüldüm.

4.2009 sizce ne renkti ?

Mor. Formanın rengi.

5.2009 u tek kelime ile anlatırmısınız.

Ergenekon

6.Yılbaşı hediyesi ne aldınız.

Babayı.

7.2010 yılı için ne dilediniz ?

Babayı.

SirEvo,Schumy,Sözün Özü mimledim sizi sizde yazın len bişeyler :D
Related Posts with Thumbnails