7 Ocak 2010 Perşembe

Unutulamayanlar Bölüm 1: Ajdar



Unutulmaz aslında böyle bir adam.Sıfata baksanıza.Sema teyzenin dediği kadar var.İnsandan başka herşeye benziyor .Ama gel görki ne kadar kızsa da bağırsa da çağırsa da sıçsa da bu adam reyting yapıyor,izleniyor.Zaten olay orada.Eğlenceli herşeyden önce.

Adam Türk milletinin olayını çözmüş.Nerede özürlü gibi dans eden , nerede bağıran çağıran ve saçmalayan adam varsa bizim millet izliyor arkadaş.Bu kadar basit.Yoksa makina mühendisi olan biri bu işlerle neden uğraşsın ?

Hatırlıyorum.Evriminin ilk basamağındaydı daha ,ilk popstara katıldığında.Hala tamamlamadı ama olsun insana yaklaştı yine.Şehir şehir,program program takip etti.Her elemeye katıldı.Milletin ilgisini çeken "mal" ı eninde sonunda kazandırdı televizyon denen dört köşe hayvana.Her program onu konuk etti.Her program ama her program.Yemek,çocuk,talk show...Bir tek Fashion tv ye çıkmadı galiba.

"Holding nerdesin ?! Sponsor olsana !", "İbne basın bunu da yazın ! Sıra bende Kanal D " diye bağırmaya hak kazandı bence.Şu adamın "çikita muz" denen klibini dün itibariyle 20 milyon kişi seyretmiş Youtube'da.Helal olsun.Ona mal diyenler , onunla muhattap olduğu için kendi mallığına yansın.Adam bizimle 5 yıldır gözümüzün içine baka baka alay ediyor.Götü açık maymun gibi oradan oraya zıplarken bizde ona ağzımız açık bir şekilde eşlik ediyoruz.

"Ben hiperstarım, ajdayı tarkanı önüme katarım".Hay maşallahh..

Bu yazıyı rahmetli Cem Karaca'nın sözüyle bitirmek istiyorum." Süperstar megastar , Edirne'den sonra seni kim star ? "

Hayırlı günler
Related Posts with Thumbnails