21 Eylül 2010 Salı

Ölüm


Uzun süredir yazmadığımı biliyorum ama bu sizi hiç ilgilendirmez !!!! Yavşaklaşmayın !!! Neyse ..
Kusura bakmayın neden yazmadığımı bende bilmiyorum ama şimdi işte yazmanın vaktidir. Haydi Bora haydi Bora haydiii tamm zamanııı tamm zamanııı şimdiii ... Kutuma gidiyorum da kutum yok.

Ölüm ile bile doşşak geçerim. Demirden korksam trene binmezdim zaten. Nereden aklıma geldi bu konu ? Sabahleyin köyümden gelen vir vefaat haberi ile ... Akrabalarımızdan biri yaşamını yitirmiş. Olsun canı sağolsun. Bayramda son birkez elini öpmüştüm. Mekanı cennet olsun.

Bir kere hayat çok kısa .. Bak nerden hatırlayacağım , geçen gün Türk takımlarının avrupadaki mucizevi galibiyetlerini gösteren bir klip yapmışlar. tabiki Galatasaray çoğunluklu... Daha dün oynandı dediğim maçlar oynanalı 10 yıl, 15 yıl olmuş ... Mahalleye çıkıyorum , dün donuna işeyip evine koşturan çocuk bugün yanına karıyı kızı almış sükse yapıyor. Ayrıca benim tipte de değişiklikler oldu. Saç sakal karışıyor dikkat etmeyince.. Bir tek saç sakal karışsa iyi ...

Sonuç şudur ki hayat üzülerek, ağlayarak, saçma sapan işlerle uğraşarak , çalışıp didinip insanları ihmal ederek geçirecek kadar kısa. İşte en iyi arkadaşlarım ayrılıyor yarın öbür gün. 10 yıllık kardeşlerim... Nolurdu iki daha fazla buluşsak Allah bilir nelerle uğraşıyorduk ? Ben kesin tuvaletteyimdir de onları bilmiyorum. Götünüz kalkmasın beyler...

Ölüm yaklaştı mı hayatınız biz film şeridi gibi gözünüzün önünden geçecek diyorlar. Lan olm benimki normalde bu playboylar kesin diğer tarafa cenabet gidecek o zaman. Bildiğin ölmeden önce porno film izleyecek adamlar. A bu Banu bu Ebru ... Kamyon devrilmeden ölseler bari.

Etrafınızdaki insanların kıymetini iyi bilin, bilinki bir zaman gelecek onlarda olmayacak , siz de olmayacaksınız. Ona göre yaşayın , ona göre sevindirin veya kırın insanları. Bir başka hayatınız yok. Reenkarnasyon diyene de bir çift sözüm var. İnşallah dünyaya tekrar klozet olarak geri gelirsin.

Hayırlı günler...
Related Posts with Thumbnails