13 Mayıs 2010 Perşembe

Oyuncuk Beyinli



Şu videodaki gibi bir oyuncağım olsa ne derdim olurdu ne de tasam.Canın mı sıkıldı başla sen de gülmeye onunla birlikte.Okul mu kötü gidiyor,insanlar insanlıktan mı çıktı,yolda tuvaletin geldi de eve gidene kadar tutamadın mı,hocan ağzına kadar doldurduğun kağıda 10 puan mı verdi,babandan harçlık isteyince "Nahhh " mı dedi ... Kur oyuncağı başlayın beraber gülmeye...

Ben küçükken hatırlıyorum hep actionman istemiştim ama alınmamıştı.Yıllarca televizyonda,arkasından bariz bir şekilde elle tutulup ancak öyle hareket ettirilebilen,amerikan yankee si oyuncağı gördükçe " Babaaa bundan almazsan evimizin önünde pipimi sallarım kolu komşuya" diye tehdit etmiştim.Ona rağmen alan olmadı.Ben de sallamadım tabi.Nolur nolmaz...

Biraz daha büyünce bu sefer akülü arabaya döndüm.Ama gelin görün ki sadece bir temenni idi kimseye söyleyemediğim.Çocukken obezdim a dostlar."O göt oraya sığarmı ?" dedikçe üzüldüm.Üzüldükçe yedim.Zayıfladık bu sefer de artık yaşımız geçmişti.Böyle şansın içine tüküreyim.
Sonraları bilgisayar dışında herhangi bir oyuncakla ilgilenmedim.Bir ara peluş köpek almıştım.Hayvana tekme vurmaktan gözleri kaymış artık.Şimdi nereler de bilmiyorum evin bir köşesinde duruyordur.

Anlamadığım bir şey var.Neredeyse kendi boyunda peluşları yatağa doldurup da nasıl uyuyabiliyorsunız ? Buraya okuyan böyle biri varsa yorumunu bekliyorum.Ne bileyim gece bir kaza olmasın.Bir sabah uyandığınızda peluş ayının belinde kolunuz,kafası göğsünüzde,yüzünde ufak bir gülümsemeyle bulmayasınız o ayıyı ?

Son olarak şu şiirle yazımı bitireyim.

Nerede bir adam görsem ya misyoner ya mason
Siksin hepinizi Sir Alex Ferguson.

Hayırlı günler.
Related Posts with Thumbnails