8 Temmuz 2010 Perşembe

Üslubuna uydurursanız...

Hayatta bazı şeyler imkansızdır.Onlar için mucize beklersiniz.Ama öyle şeyler vardır ki yapmam diyen insana yaptırabilir."Yok artık bunu benim için yapmazlar" dediğiniz şeyi herhangi birine yaptırabilirsiniz.Yeterki işin yolunu bilin,işi bilin işe gitmeyin.Yolunu yordamını çözün.Adam olun insan olun lan.

Mesela canınız sıkıldı "Bora bak hele ! Böyle koca koca adamlar gelse benim alt takımları avuçlasa çok güler misin lan ? " dese herhalde hemen oracıkta gülmeye başlarım.Zor ama yapılabilir.Eğer sizde günün birinde Papa olursanız seçilirken bütün kardinal meclisi sizin juniorları elden ele uzatacak.Sanırsın dolmuşta para uzatıyor.Herkes sırayla avuçlayıp geçecek.Çünkü zamanında kadın bir arkadaşımız bunları kandırmış.Bunlar da emin olmak için şimdi milletin orasını burasını avuçluyorlar.

Etiketlerde hiç yuvarlak rakam gördünüz mü ? 5 lira olan şeye bile 4.99 yazar adamlar.İnanın müşterinin gözünde bir etkisi vardır onun.Olmasa yaparlar mı lan !? 1000 tl olsun fiyatı 999 tl yazsın karısı koşarak kocasının yanına gider " Osmann bak televizyon full HD hem de bir milyar bile değil n'olur alalım bizdeki eskidi nolur !?!?! Eve gidimce başım ağrıyor demeyeceğim lütfen !!!" Bunada satış üslubu denir.

Herhangi bir işiniz vardır veya pazarlanacak malınız.Bir yerini unutmuş veya yanlış yapmış olabilirsiniz.Sorun değil.Cümleniz hazır."Modası böyle ablaaa !!!" Kot pantolunun kıçı tamamen yırtılmış mı !? Sakın atmayın onu kakalayacak,hayatı çok uçlarda yaşayan,yüzü piercingden görünmeyen biri illaki bulursunuz.Ki bulmuşlar metroda gördüm ben geçen sene.Çocuğun giydiği kotun göt kısmı komple yırttıktı.Arkadan gelen herkes Cemil İpekçi'nin Boxer Kış Kolleksiyonu'nu izliyordu.

Mesela telefonla biri aradı o an aranan kişi tuvalette olsun.Ne dersiniz ? "Şu an kendisi lavaboda efendim.O çıkınca sizi arasın." Bu da gerçeğin üstünü kibarlıkla örtme üslubudur.Arayan durumu anlar peki der kapatır.Ama telefonu açan bensem yandınız."Şu an kendisi sıçıyor efendim yirmi dakikadan öncede kalkmaz.Baya bildiğin patır patır gidiyor.Ben söylerim o sonra arar.Hadi iyi günler." Bende üslup tektir.

Hayırlı günler.

6 Temmuz 2010 Salı

O Kupa Hollanda'nın Olacak !


Hay benim aslanlarıma beee !!! Yürüyün be oğlum,bastırr oradannn,dağıt oradannn,yamult oradann... Fanatiklikten çıkıyorum.

Adım adım kupayı kaldırmaya giderken hala daha yok efendim Almanya alır yok efendim İspanya alır muhabetleri dönüyor.Herkes rahat olsun diyoruz Hollanda şampiyon olacak diyoruz yok yok !! Aslanlarımın gözünde o ışığı görüyorum ben.Adamlar inanmış bir kere o hava hissediliyor hepsinin üzerinde.Bir de ben inandım tamam.Bu çok ölümcül bir sırdır.Final maçından sonra hepiniz ile paylaşacağım bu inanma olayımı.Sadece bir kaç arkadaşım biliyor.

Evet bir ahtapot varmış maçların skorunu tahmin eden.Almanya'da yaşıyormuş.Yarın ki maç için İspanya kazanacak demiş.Bu şıkların içerisinde "Hollanda tecavüz ede ede kupayı alacak" yok mu acaba ?

Uzatmayalım.O kupa Sneijder'in elinde kalkarken benim gözlerimde sevinçten akan birkaç damla yaş,Hollanda karşıtlarının bağırmakdan götünden akan birkaç damla yaş ile karışacak ve oluşacak dereler beni Amsterdam'a götürecek.Hep bir ağızdan Hollanda diye bağıracağız.

Hayırlı günler !

4 Temmuz 2010 Pazar

Burç Garç Gurç


Evet sevgili okuyucularım size bu haftaki burçların açıklamasını Ay'dan Güneş'ten ve osuruktan nasıl nem kaptıklarını,yıldızların sıralanışına göre değişen ruh halinizi anlatacağım.Büyük Ayı Küçük Ayı'nın üstüne çıktı şu an.Evet,bir şeyler oluyor....Neyse özel hayat...

Ne burcu lan ? Bütün astrolog arkadaşlarımdan özür dileyerek ve sadece kendi düşüncelerimi yazacağımı belirterek konuya hafifden gireyim.Giriyorum....Girdim.

Hayatta bazı şeyler varki "Beni tekme tokat dövseler de keşke yanımda bunları konuşup tartışıp bir de insanların üzerine atmasalar" derim.Birisi kendi yaptığı boku sevgilisininde yaptığını sanandır."Sakınnn etrafınaa bakma,yolda düzgün yürüü !! " derken kendisi kıvırta kıvırta millete pas atarak yürür.Diğeri ise burçlardır efendim.

"Abi ben çıkmak istemiyorum evden valla bırak sen git maçı izlemeye.Ben şu an depresyondayım." diyor.Neymiş efendim burçlarda bu hafta içinde sıkıntı yaşayacağı yazıyormuş.Ruhsal bunalıma gireceği yazıyormuş...Karşımda halının üzerine sıçıp sonra dönüp bokunu karıştırsan bu kadar salak bir duruma düşemezsin gözümde.Kalk çık len dışarı !! Hayat dışarıda yaa !! Evde oturup ağlayıp sızlayıp ne olucak !! Neymiş burçlarda yazıyormuş.Zaten burçları okurken onu gördü ya sıkıntısı 3 se 5 e çıktı.İnanıyor ya akıllı.

Bir de metropol erkekleri artık bunları çıkarları için takip etmeye başladı."Kanka kalk kalk X burcunun yükseleninden dolayı en verimli ve çoşkulu zamanıymış bu hafta.Bu hafta düşürdük düşürdük yani anlayacağın.Hadi hazırlan bara gidiyoruz."
"Sevişelim mi?"
X Burcu kadını:
"Tabiki.Bu hafta seviştim seviştim yoksa önümüzdeki hafta yıldızların hareketi belli değil zaten."

Bazıları bu kadar da bokunu çıkarmamakla birlikte burcun her özelliğini benimser.Karamsarmış,çekiciymiş,sıcak kanlıymış...Hayır okuyan insan etkileniyor çünkü.Orada ne yazarsa onu kendinde olacakmış gibi görüyor.Yani birgün bir yerde " Y burcu bu sene bildiğin şerefsiz,göt oğlanı,yetim hakkı yiyen dallamanın önde gideni olacak" yazsalarda görsek.Lütfen çok merak ediyorum acaba öyle olmaya çalışacaklarmı."Dostum bak açıklayabilirim !! Ben senin paranı çalıp onu karıyla kızla yiyip üstüne de sana kredi kartı borcu takmak istemedim.Sanırım burcumun özelliği yüzünden oldu !!! Vurmaa !! "

Aile,akraba,çevre,öğretmen,arkadaş ne ise insan da odur.Bu kadar basit.Çalışkan ise, babası onu çocukken pazara götürüp bağırtmıştır ya da günde beş posta "çalış evladım" diyip kafasını sikmiştir.Pinti ise , ilkokuldaki en yakın arkadaşı verdiği 10 kuruşun lafını her zaman yapmıştır.Kaşar ise , çevresinde çok fazla kaşar arkadaşı veya akrabası vardır.İnsanlar sadece insanlardan etkilenir.Bir insan hayatındaki herkesi aldatıyorsa bilinki ailesi aldatma yüzünden dağılmıştır.Ya da 15 yaşındaki çocukluk aşkı tarafından aldatılmıştır.İki kıçı kırık gök cismi değil tamamen insanlar yüzünden kişilik gelişir ve değişir. Bu benim düşüncem.

Burcunuzu da alıp gidin hadi şimdi.

Hayırlı günler...
Related Posts with Thumbnails