7 Ekim 2010 Perşembe

5 Kişiye Sorduk : Fatmagül'ün Suçu Ne ?

Evet bir kamuoyu araştırması ile daha birlikteyiz sevgili okuyucular. Resmin Fatmagül ile bir alakası olmadığını biliyorum ama sonuçta konu bakımından aynıdır. Keçiye evlilik müessesinde şans ve sabır dileyip halkın arasına atılıyoruz.

Bora-MAN : " Bakar mısınız ? Sizce Fatmagül'ün suçu nedir ? "
Beşiktaş Taraftarı : " Abi bence kesin Fenerbahçeli ! İşte öyle site site adam ederler !!! OOoooo bir manitamm olsaaa !!! Saçları sarıı olsaaaaa !!! Fenerbahçelii olsaaa !!! Bir koysamm Kartall olsaaa !!! OOOOOooooooo .... "

Bora-MAN : " İyi günler arkadaşlar !!! Kusura bakmayın maçtan önce rahatsız etmek istemem ama bir soru sorabilir miyim ? Fatmagül'ün suçu ne ? "
Ankaragücü Taraftarları :

fatmagül tezahüratı fatmagülün suçu yok biz onu bi | izlesene.com


" Hapı attık patladık , Fatmagül'e rastladık
Fatmagül'ün suçu yok , Biz onu Bihter sandık "

Bora-MAN : " Pardon Behlül Bey !! Bakar mısınız ?!! Behlül bey !!! Fatmagül'ün suçu ne ?! "
Behlül : " Fatmagül'ün bir suçu yok ama Kanal D ailesine teessüf ederim. Gerçekten çok kırıldım . Yıllarca beraber çalıştığım arkadaşlarımdan , meslektaşlarımdan bunu beklemezdim. Bir arayıpta " gel Beren'e atlıyoruz , bu sefer daha farklı , çok eğleneceğiz lan ! " demediler. Neyse zaten sıkılmıştım Beren'den...

Bora-MAN : " Biliyorum sizin için konuşmak çok zor ama lütfen bu elim olaydan sonraki duygu ve düşüncelerinizi paylaşır mısınız Fatmagül hanım. "
Fatmagül : " Sevgilime el sallayacağım diye çıktım karşılığında millet neler salladı neler ... Benim suçum neydi !!!??? Neyyydiiii !!!! NEydiiii !!! Zenci bari olaydı içlerinde !! Kötünün de kötüsü !!! "

Son olarak'da daimi yorumcumuz küçük Kerkcan'a soruyoruz : " Söyle bakalım Kerkcan Fatmagül'ün suçu ne ? "
Kerkcan : " Şiiiimmmdiiii buulaarrr toplanmışşş içeeeleeeğğken aaaa biii de kimi gööösünlerrr Bihteeee Bihteeeee bi beeenn kaldımm Bihteeee bir kereee emmemmiii sütündeeennn Bihteeeeee... Aaaa pipimmmm harekettt ettiii Boraa abbbbiii bak ! "
Related Posts with Thumbnails