2 Ocak 2010 Cumartesi

Galatasaray !




Bir Galatasaraylı olarak bunu yapmak istedim. Ne zamandır istekliydim en sonunda patlattım.Rahatladım,gevşedim,uykuya daldım.

Ligin ilk yarısının maçlarından alınan ,güzel hareketlerin konulduğu bir video olmuş.Bu kadar kaliteli,ünlü,zencili beyazlı futbolcu topluluğunda olması gerektiği gibi.

Önemli Notlar :

*Şu Keita adama boy abdesti aldırır.Anlayan anladı.Mübarek İncredible Hulk. NE düşüyor ne topu veriyor.Önüne geleni sitip atıyor.Sahadaki diğer futbolcular" Anneeeee bana topuu veeeeemeeediiiii " diye ağlıyor resmen.

*Küfür yemekten bütün akrabalarının kulakları kıpkırmızı olan Sabri'nin de videoda güzel hareketlerini izledik.Kendini baya baya yonttu adam yav.Helal olsun.

*Galatasaraylıların bile izlerken "tipine sıçayım" dedikleri,gülünce Alice harikalar diyarındaki tavşan gibi dişleri fırlayan Milan Baros ' u çok özledim ! Evet çok özledim ! Telefonlarıma çıkmıyoR ! Mesajlarıma da cevap vermiyor ! Yok len yok ! Sakat ya o bakımdan .Biran önce dönsün sahalara.

Hadi bakalım bir el daha izleyin video yu ! iyi seyirler !

Teşekkür:Video'yu yapan uA Johan arkadaşa teşekkürü bir borç bilirim.

Upcoming Event : Our next video's including Harry Kewell abilities and fucking greatness.Please don't forget your 3D glasses to see this video.

Hahhh ! It was a joke ! 3D glasses're not needed !

1 Ocak 2010 Cuma

Masanın Üstü




Masaüstü dedin mi orada durup düşüneceksin.Çöp kutusu gibi bugüne kadar ne indirdiysem onun üzerine indirdim.Ne kaldırdıysam onun önünde kaldırdım.Dile gelip konuşsa, "len burası babanın çiftliği mi !?" dese ağzımı açıpta bişey diyemem.Her türlü programın simgesi kolkola girmiştir onun koynunda.Kimisi kullanılmış atılmış , kimisi kullanılacak,kimisi ise 5 dk lık işlemden sonra silinip koparılıp alınacak onun kucağından.Hiç sorduk mu bunu silelim mi bunu senin koynuna sokalım mı diye masaüstüne ? Belki de ömrünüzde gözünüzü ayırmadan baktığınız tek şey. Sordunuz mu len !?

Bu yazıyı da sırf Simsıpanç istedi diye , mimlemiş diye yazdım.Yoksa hiç mi hiç umrumda değil masaüstü.Parasını basıp almışım istersem sıçarım istersem işerim üzerine.O yüzden yukarıdaki yazıyı okuyupta duygusallaşmayın.

Görüldüğü üzere sağ alt köşede bolca oyun var onun gerisi pek önemli değil ....

30 Aralık 2009 Çarşamba

On, dokuz , sekiz !...


"Haydi çok az kaldı toplan toplan,televizyonu kim kapattı ya ! ya abi kesin kaçtı ya kaçırdık sana dedim pastayı sonra kes diye ! Dur dur sayılıyor ! On , dokuz , sekiz,yedi,altı,beş,dört,üç,iki,bir HEelelelealooohohoooaeejaje !!!"

Her yıl yapmaya üşenmedik şunu . Her yıl. Every fucking year.Allah inşallah bize bu geri sayımı başka bir olay yüzünden yaşatmaz.Eğer tabi Nasa'da çalışmıyorsanız.Dünya'nın sonu gelecek mesela meteor düşüyor.Bir kaç dinozor o an bize götüyle gülüyor.Tam olarak dünyaya düşme zamanı hesaplanmış.Herkes sayıyor on,dokuz,sekiz filen diye ... Noldu korktunuz değil mi ?

Hediye alacaklara kolay gelsin diyorum.Bir çok yeteneğiniz olmalı. Kişisine göre hediye almak , cebinize göre hediye almak ,hangi hediyeyi alacağına karar vermek bunların hepsini birleştirdiğinde karşına Einstein'nın teorilerinden biri daha çıkıyor.Aklınızı çok zorlayıp yeni yıla hastahanede girmeyin.

Yeni yıla nasıl girersek öyle gidermiş diye bir ton espri yapılır onlardan da kaçının.Ve işte en önemlisi; önümüzdeki yıl görüşürüz esprisini yapanı da yaptıranı da , o ortamı hazırlayanı da Nondayla Keitaya havale ediyorum.(Bkz. Galatasaray Futbol Takımı 2009-2010).

Mutlu,huzurlu,sağlıklı,sevdiklerinizle birlikte güzel bir yeni yıl dilerim.

Hayırlı günler.

27 Aralık 2009 Pazar

Küçüğüm



Aklıma Sezen Aksu'nun şarkısı geldi video yu izleyince."Küçüğüm daha çok küçüğüm bu yüzden bütün hatalarım ..."

Tabi çocukta aslında bir hata yok.Arkadaşlarında,abilerinde suç.Onu ,"six" kelimesinin barındırdığı "Türkçe küfür" den dolayı suçlayamam.Hatta bana kalsa,bulabilsem, kucağıma alır seve seve bayıltırım bu kıretayı.

Yalnız anaya , babaya dikkatinizi çekerim.İnsanlar gülebilmek ve güldürebilmek için herşeyi yapmalı arkadaşlar.Tebrik ,alkış kıyamet,"bu vatan sizinle gurur duyuyor" naraları benden bu ebeveynlere gitsin.Ne "çocuğumuzun arkadaşları büyüyünce dalga geçer" diye , ne "konu komşu ne der? diye, ne de çocuğun düşündüğü manidarlıktan çekinmişler.Helal olsun. Sanki kamera yokmuş gibide kahkayı basıyorlar.

Benim erkek çocuğum olsun böle ileride çıkartıp sallatacağım kameranın karşısında.Youtube,facebook,google,yahoo,youporn alayınada koyacağım videoyu.Aslanım benim be ! Karşısına da geçeceğim. "Hadi başlıyoruz . One,two,three..... nine , ten , bize gel Ayten " dedirttireceğim don sıyrılmış vaziyette.Artık ismi Ayten olan arkadaşlardan özür diliyorum.Maksat kafiye olsun.

Bu hayat böyle böyle geçer . Öbür türlü sittin sene yaşayamazsın. Bak. Yine sit dedi. Ben demedim , o dedi.

Hayırlı günler.
Related Posts with Thumbnails