20 Aralık 2009 Pazar

Daha Neler Göreceğiz :)



Hey koçum hey . Breh breh breh. Haftalık yazımın konusu ararken neler gördüm.Aramaz olaydım.Benim bile izlerken midem kaldırmadı.

Ne diyor abimiz , "Dostunun yaşadığı yere gittim çünkü nerede yanlış yaptığımı görmek,öğrenmek istedim".Eğer artık karısı , tabiri caizse , adamın mikinde değilse ve sadece ilişkide nerede hata yaptığını öğrenmek istiyorsa orası tamam.Hani " ben bu horospunun kocası değilim sadece hata tespiti yapmak için geldim" diyip , tedaş görevlisi gibi evin bir yanına oturup izlerse yine bir nevi midesi bulanmaz bu programı izleyenin.Gelin görünki işin esası daha vahim.

"Yanlışlarımı öğrenip,düzeltip , karımı geri kazanacağım " . He. Tabi. 300 erkek. Şöyle düşünün. 30 askerden hesaplarsak 10 bölük asker demek. Ulen adamlar karını atış talim poligonuna çevirmiş sen hala geri kazanacağım diyorsun !! Boynuzun bulutları delmiş , şimşeklerle dans etmiş , Zeus un kıçına değmiş sen hala neyin peşindesin !!! Tüh ülen senin suratına !!

Bir de bunları insandan sayıp nufus cüzdanı veriyolar , Allah'dan evliyken askere gitmemişsin sen.Karın ziyarete filen gelirdi Allah korusun. " Abi bizim arkadaşlar nerede? Komutanda yok ? Sabah 6 da talim vardı ? Bizim nöbetçi Seyfo nereye koşuyor böyle ?"

Talimdeler talimde...

Hayırlı günler.
Related Posts with Thumbnails