4 Mart 2010 Perşembe

Unutulamayanlar Bölüm 2: Mustafa Topaloğlu



Uzaylıların Cem Yılmazı,Dünyalıların Mustafa Topaloğlu olan bu adama gülmemek için bir insanın ya şahsi bir problemi ya da Londra'da yaşayan bir Anglosakson olması gerekir.Belki konuşamaz belki saçmalar ama ortama alıştı mı televizyonun başından kaldırtmaz.

Japonların son teknolojisi,Almanların demir döküm ustalığı olan Topaloğlu her platformda adından söz ettirmeyi başarıyor.Uzaylılar filen işin arka planda kalan kısmı.Bence bu adam ya FBI ile çalışıyor ya da Scotland Yard.Yeri geldiğinde bir otistik kadar anlamamazlıktan gelirken yeri geldiğinde söylediği lafı deyim yerindeyse "cuk" diye oturtuyor.Bir insanın beyni bu kadar gidip gelemez.Bu işin altından herşey çıkabilir.Topaloğlu'nu sivil mahkemelerde yargılama yasası bile çıkarılır."Ohhh I'm so wet " diye diye kozmik odalarda ıslak imzalar attırırlar üstünede künefe yiyip koyunkoyuna uyuyup kalırlar.



Uzaylılar ile ilgili olan laçkalığa gelince , Uzaylılara gerçekten sorabilcek olsan şöyle bir tepkiyi aynen alırsın. " HASİKTİR " Hem de Türkçe. O kadar şaşırır yani Topaloğlu'nun kendi soyundan olduğuna.Ama Topaloğlu bu. Sersemletici aklıyla onuda inandırmayı başarır.İki gün sonra uzaylıları klibinde oynatıp,Kaddafi'yle seviştirir.Uğurlarken bir kaç lokum birkaç leblebi verir gönderir gezegenlerine.

Hani "önemli olan insan olmak" denir ya her lafı geldiğinde , Topaloğlu bunu başarabilmiş mi bilmiyorum ama dünyalı olduğu kesin.Kendisini severek ve gülerek izlediğimi buradan belirtiyorum.Muhabbetin ağzına sıçırtmayasın Mustafa Abi.

Hayırlı günler.
Related Posts with Thumbnails