24 Ağustos 2009 Pazartesi

Uyku

Uykudayken babamı tanımam.Dokunanı yakarım. Bu konuda hiç taviz vermem. Horlamam,uyugezer değilimdir ama uyurken bana dokunduğunuz an tokadı basarım .

En sinir bozucu şeyde alarmı kurulu unutulan telefonlar . Yarabbi bazen sabaha karşı 7 de çalıyor.Okul günlerinden kalma.Gece 3 te çalan var. Nedendir bilinmez .Geçen günlerin birinde iyice boku çıktı hatta iki telefon birden çaldı.Evin içinde birileri bana komplo düzenliyor ama yakalarsam elinden öperim.

Tam evin içindekiler susuyor dışarıdakiler başlıyor.Arabanın egsozundan taciz etmişler gibi başlıyor alarm çalmaya.Bide üç saniyede bir değişiryor çalma şekli.Arabaya balyozla dalacaksın gecenin o vaktinde parçalayıp parçalayıp satacaksın hurdacılara ! Hayır bişey olsa içim yanmayacak.Üstüne kedi atlıyor,çat çalıyor.Ağaçtan üstüne kuş sıçıyor,çat çalıyor.Arabanın yanından geçerken biri osuruyor , çat çalıyor ! Ulen şunun hassasiyetini kısın biraz ! Ne değerli arabanız varmış arkadaş ! Hayır zaten hırsızlar olayları çözdü! İstese alarmı spreyle uyutur,tecavüzü eder alarma öyle götürür arabayı ! Bir işe yaramıyor ki alarm ! Derdiniz geceleri onu bunu uyandırmak , ondan bundan gece vakti küfür işitmek .

Hepsinden beteri varki onu dövseler kimseye yapmam.Her türlü şakayı yaparım uyuyan insanı ellemem.Gelip ayağının altını gıdıklamalar , yok efendim altına işesin diye bardaktan bardağa sular daha binbir türlü şaka... Yalnız bu şakaları yaparken yaptığınız insanı iyi tanıyın.Uyurken uçan tekmeyi çıkartırsa ağzınızın ortasına vıyaklarsınız köpek gibi.

Haydi hayırlı şakalar .

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails