26 Ağustos 2009 Çarşamba

Göndermezsen...


Son birkaç yılda cep telefonlarında virüs gibi yayılan,beleş mesaj çılgınlığı başladıktan sonra iyice hat safaya çıkan bir konu.Hatta ve hatta e-maillerde de hastalık yaptı.Efendime söyleyeyim dini bir konu ile başlar genelde.Mistik olaylardır . Okurken "vay anasını" dedirttirir. Sonuna doğru şu mısralarla sizi uğurlar :

"Bu yazıyı 10 kişiye gönderirsen 3 vakte kadar çoştukça çoşasın , göndermezsen gece uyurken kıçına yılan kaçsın inşallah ! "

Bu mesaj yine iyiymiş.Bazıları göndermek için süre sınırıda veriyor. Şöyleki " 10 kişiyi 3 saat içinde... , 10 kişiye 1 hafta içinde... , 10 kişiye evvel zaman içinde kalbur saman içinde... " gibi. Saatli bomba anlayacağınız. Bir dakika geç kaldınmıydı kaçtı yılan çıkartamazsın daha !

Aslında kabul edilebilirdi.Tabi eğer sadece ilk cümlesi olsaydı."Göndermezsen..." ile başlayan kısım insanların kafasını yoruyor.Paranoya yapıyor.Ki günümüzdeki çoğu insan okumayı seçmek yerine tv deki tekkeli maymunları dinlediğinden " ya yapmassam !! kıçıma yılan kaçarsa !! " diye düşünmekten kendini alamıyor.Ve de gerçekten o 10 kişiye gönderenlerin sayısı çok fazla.Hee gönderdikten sonra çoştular mı bilemem ama en azından içleri rahat uyumuşlardır.Kimse kıçına çelik tepsi bağlayıp yatmak istemez herhalde .

Okuyun,kanmayın,sağlıcakla kalın.

1 yorum:

Schumy dedi ki...

Müslümanlığın sanal aleme de hükmettiğinin kanıtıdır. Bu konuda Hristiyan musevi ve bilimum dinleri solladığımızı düşünüyorum.

He bunu da Allah adı var diye yazdım yanlış anlaşılmasın ehueheuehehue

Related Posts with Thumbnails