5 Eylül 2009 Cumartesi

Röpörtaj

Milli maçtan sonra hemen sıcağı sıcağına yazmak istedim.Takıldığım konu şu muhabirlerin soruları oluyor.Maçtan önce veya maçtan sonra . Farketmez.Maçtan sonra yenildiysek sorular her zaman aynı :

"Evet,Tonguç.Bugün hepimiz üzgünüz.Sahada yapmak istediklerimizi yapamadık gibi geliyor bana.Sen ne düşünüyorsun bu konuda ?"

"Tonguç da şu an yanımızda . Evet kötü bir gece yaşadık.Bu mağlubiyeti neye bağlıyorsun.Yorgunmuydunuz ? Maça yeterince konsantre olamadınız mı ? Yoksa göt müsünüz ? "

"Malesef istemediğimiz bir mağlubiyet aldık.Peki sence hakettiğimiz bir mağlubiyet mi bu Tonguç ? Hea Tonguç !? "

Alışıldık Cevaplar:

"Tabiki maça iyi başlayamamanın verdiği bir telaş vardı.Golü erken bulsaydık ortalığın a.ına korduk.Ama malesef beklemediğimiz erken bir gol yedik.Kalecimiz Hüso hakkındaki suçlamalara katılmıyorum.Tamam kişilik olarak çok şerefsiz bir insan olabilir ama kaleciliği çok iyidir."

"Hocamızın bize verdiği görevi yerine getiremedik.Maçtan sonra soyunma odasında ölüm sessizliği vardı.Bundan sonraki maçları kazanacağımız adına ant içtik.Şeref sözü verdik ! Hocamızda saolsun verdikçe verdi gazı.Bu gazla dünya kupasını kaldıracağımıza eminim."

gibi gibi... Yenince tabi ortalık toz penbe oluyor.Herkesin ağzı kulaklarında.Oradan oraya uzatılan mikrofonlar,roportaj vermek için sıraya giren futbolcular...Gece saat 3 lere kadar süren televizyon yayınları.Hep dikkat etmişimdir.Yenilgiden sonra bir veya iki roportaj alınır sonra hemen yayın bitirilir.Yenince öyle mi ?! Hey yavrum hey ! Takımın masörüne kadar emeği geçen herkesle röpörtajın dibine vurulur.Mikrofonlar yorulur,insanlar yorulmaz.

Neyse artık. Önümüzdeki maçlara bakacağız.Buradan benim üzerimde emeği geçen tüm hocalarıma selamlar yolluyorum. Çav.

Hayırlı geceler.

Not:Gecenin alacakaranlığında Brezilya-Arjantin maçını izlemek bir başka zevkli olacak.

Güncelleme:Maradona adam değilmişsin ! Tüh yüzüne !

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails