13 Temmuz 2012 Cuma

Çilemiz Futbol


Milyar dolarların döndüğü, fakirlerin ekmek , zenginlerin kumar aradığı bir sektör haline dönüşen futbol, arada bir panenkadır triveladır görmesek spor olma niteliğini tamamen kaybedecek. Ülkemizde 3 Temmuzdan beri yaşanan süreçte ....


Takım taraftarı olmak çok ayrı bir mutluluk ve gereksinim. (Galatasaray taraftarı olmak bir ayrıcalık hehe). Bir şeyi karşılıksız sevmeyi öğreniyoruz farkında olmadan. Karşılıksız fedakarlık yapmayı, klübünü soyanlara inat FEDA giyinip çıkmayı, klübün adını kirletenlere karşı kişilere değil takıma aşık kalmayı öğreniyoruz. ( Bu son yazdığım tamamen hayal ürünüdür. )



Hayatta ikili ilişkilerde olduğu gibi karşımızdakine ne kadar aşık olursak olalım kölesi olmamalıyız bence. Bazen ben de dahil çoğumuzun gözü " futbol " adı altında öyle karartılıyor ki en sevdiğim kişilerle boş yere tartışırken buluyorum kendimi.
Gündem mi değişicek ? Ver köleye futbolu , unuttur gündemi :

Uçak mı düştü ? siktir et , yazdırın kızım yarın gazetelere " BJK , GS ' nin stadında oynayacak " .

Şehit mi geldi ? Elektriğe zam mı var ? İsraille yeni anlaşma mı yapılacak ? Çok güzel, bunları Aziz Yıldırım'ın salınıverildiği güne denk getirin emi kızım ?

Futbol en güzel sporlardan biri ama futbol oynuyoruz ayağına kendinizle oynatmayın. Muck

Soru ve görüşleriniz için :

http://www.formspring.me/MizahiGevezee
http://www.facebook.com/mizahi.geveze
https://twitter.com/#!/MizahiGeveze

2 yorum:

Adsız dedi ki...

bunlari cok mu dusundunuz?

MizahiGeveze dedi ki...

hiç aklımdan çıkmıyorki

Related Posts with Thumbnails