6 Temmuz 2010 Salı

O Kupa Hollanda'nın Olacak !


Hay benim aslanlarıma beee !!! Yürüyün be oğlum,bastırr oradannn,dağıt oradannn,yamult oradann... Fanatiklikten çıkıyorum.

Adım adım kupayı kaldırmaya giderken hala daha yok efendim Almanya alır yok efendim İspanya alır muhabetleri dönüyor.Herkes rahat olsun diyoruz Hollanda şampiyon olacak diyoruz yok yok !! Aslanlarımın gözünde o ışığı görüyorum ben.Adamlar inanmış bir kere o hava hissediliyor hepsinin üzerinde.Bir de ben inandım tamam.Bu çok ölümcül bir sırdır.Final maçından sonra hepiniz ile paylaşacağım bu inanma olayımı.Sadece bir kaç arkadaşım biliyor.

Evet bir ahtapot varmış maçların skorunu tahmin eden.Almanya'da yaşıyormuş.Yarın ki maç için İspanya kazanacak demiş.Bu şıkların içerisinde "Hollanda tecavüz ede ede kupayı alacak" yok mu acaba ?

Uzatmayalım.O kupa Sneijder'in elinde kalkarken benim gözlerimde sevinçten akan birkaç damla yaş,Hollanda karşıtlarının bağırmakdan götünden akan birkaç damla yaş ile karışacak ve oluşacak dereler beni Amsterdam'a götürecek.Hep bir ağızdan Hollanda diye bağıracağız.

Hayırlı günler !

6 yorum:

Fibonacci dedi ki...

almanya her turlu

MizahiGeveze dedi ki...

Hayırlısı olsun :)

mit dedi ki...

Hollanda alırsa sevinirim. Futbol anlayışı olarak çok iyi bir ülke çünkü. Oyuncuları da çok kaliteli. Her dönem mutlaka bir kaç tane yıldız yetiştiriyorlar. Tek eksikleri Dünya Kupası... Umarım kazanırlar. Çünkü Almanya ve İspanya çok zor rakipler.

MizahiGeveze dedi ki...

Valla arkadaşım Ahtapor o İspanyol bayraklı kutuyu kıçına bile sorka bu sefer Hollanda alacak o kupayı. Ben bu kadar diyorum.

sünter dedi ki...

Ahtapot bu aksam hakli cikti yine:)
Galiba sonunda sende hakli cikacaksin.

MizahiGeveze dedi ki...

Ahtapot bugün Hollanda'yı seçmiş final maçı için... Benden korktu hayvan :D :D

Related Posts with Thumbnails