29 Mayıs 2010 Cumartesi

Ortaya Karışık

Hep bir konu ele alır onun üzerine yazardım ama şu an içinde bulunduğum salak saçman ruh hali buna izin vermiyor.O yüzden aklıma ne gelirse onu yazacağım bugün ve 11 Hazirana kadar bununla idare edeceksiniz.Sanki çokta meraklıydınız değil mi ?...

Neyse..

Eurovision varmış bu akşam.Valla yarı finali izledim şarkımız güzel ama Türkçe olmalı.İsterse dünya listelerinde bir numara olsun benim gözümde değeri yok ...Her türlü yabancı şarkıyı bayıla bayıla günde binlerce kere dinlerim ama bu dediğim çok farklı bir şey.Anladınız umarım.

Elime fırsat geçse klasik müzikle mehter takımını birleştirir Eurovision'a onunla giderim.Bir yandan kemanlar,saksafonlar,piyano diğer yanda davullar,tokmaklar ...Youtube'da birkaç yerde gördüm denenmiş ama daha güzeli çıkartılabilir.

Hem bu "yancı yarışmada" zaten kimin kime kaç puan vereceği belli.Biz Azerbeycan ve Almanya'dan 10 ila 12 alırız,Yunanistan G.Kıbrıs'dan 12 alır,Norveç İsveçe,İsveç Rusya'ya sonra hepsi Rusya'ya...

Ama gerçekten , her sene hakeden birinci oluyor.İkincilikten itibaren diğerleri hep politik ve komşuluk ilişkileri...Komşunun tavuğunu kaz olarak görenlerin gözüne sıçayım.

Artık hayvanlarda bizim yüzümüzden hayvanlığından çıktı.Geçenler de İzmir İnciraltına yeni açılan bir binicilik kursu ve at yetiştirme çiftliğinin haberleri dolaşıyordu.Bir gece yan çiftlikten kaçan aygırın biri dalıyor bunların arasına,bir eşek ve 6 safkan at olmak üzere hepsine tecavüz ediyor.Sonra bir sigara yakıyor samanların üzerinde öylece uzanıyor."Eşekten ne istedin lan pezevenk !? " dedeğinizi duyar gibiyim.Fantazi meselesi demekki...İnsanların bu denli bozulduğu bir dünyada hayvanlardan ne beklersiniz? Allahdan yine kendi cinsine bulaşmış..Yarın öbür gün insanlara da niyeti bozar bunlar.Korktunuz değil mi ?

Korkmayın korkmayın.Korkularla yaşanmıyor.Kırım kongo kanamalı ateşli tak çıkarlı oynar başlıklı kene derken,kuş giribi ,domuz gribi derken noldu hani ? Çok şükür hala yaşıyoruz hala sağlıklıyız.Yarın öbür gün meteor düşecek olur,tsunami olur,ayı gribi olur ,ki büyük ihtimal bizim evden yayılmaya başlar bu hastalık,eşşeğin ziki kenesi çıkar...Olur da olur ,çıkar da çıkar."Kader de varsa düzülmek nafiledir üzülmek" diyip hayattaki amaçlarınızı yerine getirin.Gerisini koyverin gitsin.

11 Hazirana kadar kendinize iyi bakın.Sağlıcakla kalın.

Hayırlı Günler.

2 yorum:

ÖZGE ŞAT dedi ki...

:D "ayı gribi"

MizahiGeveze dedi ki...

ayı olur öküz olur farketmez bunlar :)

Related Posts with Thumbnails