25 Mayıs 2010 Salı

Ne Finaller Gördüm


Korkuyor muyuzzz ?! Hayırrrr !!!!!!! Başaracak mıyıızzzz !!!!!!???? Evet.

İnşallah yani..Finaller...Ehhh... Sizden korkan sizin gibi olsun lan !

Bu dönem çok karman çorman duygular içinde geçer.Ders çalışamazsanız bile oyun oynayamazsınız,gezmeye eskisi kadar çok çıkamazsınız...Bilmiyorum konsantre meselesi sanırsam.O konsantreyi bozmaktan korkarsınız.Tam oyuna başlamışsınızdır ki "oyyy bir hafta sonra X dersin sınavı var ! " diyip oyunu filen kaydetmeden direk alt+F4 yapıp masaüstünde bulursunuz kendinizi...Bir anlık o oyun zevkiniz , aynı Saraçoğlundaki yanlış anons gibi sınavlarınızın aklınıza gelmesi ile biter.Tam da timsah yürüyüşü yapıyoduk anasını satayım.

Ama azimli olun ! Şöyle düşünün.Yapacağınız sadece girip kaleminizi oynatıp çıkmak.Sizden tek beklenen ve sizinden kendinizden tek beklediğiniz bu.Kaleme doğru şekilleri vererek o iki saatlik dilimden sıyrılıp,çıkıp gideceksiniz.Hani doğru şekilleri veremezseniz o kalem kıçınıza kaçar ama olsun.Yani çok da acıtmaz sanırsam.

Çoğu arkadaşımın bu yazıyı okumayacağını biliyorum.Çünkü onlar bilgisayarı bile açmıyolardır.Artık bir haftadan az kaldı.İşte yıllar boyunca bunu yapabilenlere çok özendim.Ben de insanım.Yani insan sayılırım.Ben niye bu çatır çatır çalışma işini yapamıyorum."Hani nerede kaldı milliyetçiliğimiz ? Hani vatan milleti için çalışıyoduk ?Hani bizi bu yaşa kadar getiren ailemiz için çalışıyorduk ?! Yatak tatlı mı geldi şehzadem ? Kalk len ders çalış !" diye kendime gaz versemde bilgisayar gümrükten geçirmiyor beni.Nasıl diyim?... Öyle bir çekiyorki kendine ,armudun ayıyı çektiği gibi..

Ama yarından itibaren bu bilgisayar denen vatan hainine önce işkence edeceğim sonra dar ağacında sallandıracağım şerefsizi.Önce kablolarına şehir şebekesinden dayayacağım binlerce voltu sonra açma kapama düğmesini bıçakla oyacağım en son da komple kaldırıp camdan aşağı atacağım.Bak görürsün.

Herkese finallerinde başarılar dilerim.Burayı okuyan çalışkan arkadaşlarımız varsa buradan seslenmek istiyorum.Lütfen çan eğrisinin ağzına sıçmayınız efendim.Bakın bizde bu işten ekmek yiyoruz.Gelin kardeş payı yapalım...

Hayırlı günler.

1 yorum:

SirEvo dedi ki...

Hee hee atarsın camdan aşağı :D

Related Posts with Thumbnails