7 Şubat 2010 Pazar

Saçmalamak



Tamam herşey hakkında konuşuyorum ama şu yukarıdaki adam gibi hiçbir zaman o konudan bu konuya atlayamadım.Atladım ama bir kere ,en fazla iki kere... Şu abim gibi arka arkaya saydıramadan kendimi gelişmiş kabul etmeyeceğim.

Saçmalamak her baba yiğidin harcı değildir. Bir kere eğitimle alakası yoktur tamamen zihinsel , çocukluktaki tramvalar , karşı komşudaki adamın siz top oynarken üzerinize bıçakla koşması , otobüsteki teyzenin yerinize oturmak için yaptığı psikolojik baskı... Bunların hepsi toplandığında "saçmalama" denilen o hastalık gelir insana bulaşır.

Bulaşıcıdır tabi.Çok saçmalayan bir arkadaşınızla çok takılırsanız bir zaman sonra parmağınızı prize sokarken bulursunuz kendinizi.Mizahın gerçeğe dönüşümüdür saçmalamak.Akıl sağlığı yerinde olmayanlara mizahla uğraşmak zarar verebilir.Karikatürde çizdiğin hurmalar yarın götünü tırmalar yani.Deliliğe kadar yolu var.

Bilinçli saçmalamak ise bu dünyadaki en güzel ve beleş eğlence yollarından biridir.Her türlü güldürür.Videodaki abim gibi saçmalarsan mizahi yönü güldürür , güldürücem diye saçmalamanın dibine vurursan o anki mallığın güldürür.Kaçarı yok. Ya ağzıyla güler ya götüyle ama bir şekilde güler karşındaki.

Her zaman mantıklı olmak iyi değildir .Saçmalamak ruha ayar çekmek gibidir. Ayarı kaçırmayın , ayarı verirler sonra.

Hayırlı günler.

2 yorum:

kutupayusu dedi ki...

cemal kral adammış be yaw... :) sanada hayırlı günler ....

Ali Arslan dedi ki...

Bu kanalda şu koca Türkiye'de röportaj yapacak başka adam bulamamışlar mı acaba?Bu adamı çok mua aramışlar acaba.. :))Kadında bir de utanmadan adama teşekkür ediyor..Ya ne m*llar varmış ya.. :))

Güzel paylaşım olmuş..
İyi bloglamalar..

Related Posts with Thumbnails