12 Şubat 2010 Cuma

KurcalamaK




Herşey hakkında az çok bilgin olacak ki karşı karşıya kaldığında ters bir tepki vermeyesin.Vietnamlıların çekirge kızartması,Çinlilerin yılan yemesine duyulan tiksinti gibi düşünün.Yediniz mi denediniz mi ? Hayır. Ama size iğrenç geliyor.

Prostat muayeneside öyle."Abi adam resmen kıçımızı kurcalıyor.Ben bu yaşıma geldim daha kendim bile kıçıma o kadar dokunmadım" diyebilirsiniz.Ama herşeyden önce sağlık.Yapacak birşey yok.Allah dan zamanında Hipokrat diye bir adam yaşamışta bütün insanlık bu yapılan pandik pinçik ellemeli yoklamalı şeylerde bir teselli bulmuş,bir dayanak bulmuş.Doktorlar utanmadan işlerini yapabilmiş.

Mesela aynı şey jinekologlar içinde geçerli.Doktorlar alışmıştır ve alışmak zorundadır. Kim ister her gün her gün milletin pipisini görmeyi.Doktor kendisininkiyle o kadar uğraşsa pipi canlanır dile gelir.Ama gel görki para ve Hipokrat buna bir dayanaktır.Hasta için de zor.Ben şahsen çok utanırım.Nasıl indiririm,nasıl yaparım ? Mümkün değil.Dualarım ben ve benim gibi olanlar için.

Askerlik muayenesindede öyle.İnsan orada çırılçıplak kalıyor hemde.Yanındaki adamda çıplak.Sanırsınız porno film çekilecek de oyuncu seçimi yapılıyor."Tamam sen geç , geç , geç , geç.Sen dur dön bakayım arkanı.Koca götlü ! nasıl askerlik yapacan len bu götle ! " dese oradaki askeri yetkili , kalan hayatınızı ezik büzük geçirmeniz mümkün.

Allah herkese sabır,sağlık,zor durumlarda bile iftihar edebileceği bir vücut versin ne diyim.

Hayırlı günler.

5 yorum:

ayci dedi ki...

durum sanildigi gibi degil.
ilk kez dogum fotograflari cekmek icin doguma girdigimde, ki ben ota boka bayilan ayilan midesi bulunan bir insan olarak, sanki yoldan geciyormusumda güzel bir manzara cekiyormusum gibime geldi.

sanirim o kadar konsantre oldum ki, cünkü sadece bir an var - doguran kadina, aaa ama düzgün cekemedim, tekrar doguruver sunu diyemiyecegim icin sanirim tam anlamiyla olayin farkina bile varmadim.

ve bunun muhtesem birsey oldugunu anladim.
sonradan da bayilmadim.
oysa dogumda pek estetik gözüken birsey degildir.

iste ayni bu saydiklarinda öyle. doktorlar bunu para icin yapmiyordur - para icin yapilmaz, durum icin yapilir! oda ne demekse simdi...ama onlar icinden o an "ISE BAK YAHU ADAMIN ORASINI BURASINI ELLIYOMMM!" demiyordur inan :D :D

bence o anda kimse durumun, hasta haric, farkinda degil...

NOT: o askerlik muayenesi ise sacma.

Mesut Şen dedi ki...

Ben kıl dönmesi ameliyatı olduktan sonra pansuman için 1 ay boyunca her gün hiç utanmadan hemşirelere çatalımı gösterdiğimde beni teselli eden tek kişi Hipokrat'tı. =)

MizahiGeveze dedi ki...

@ ayci

Tabiki doktorluğu sevende var ama çoğu insan parası çok iyi olduğu içinde yapıyor bu mesleği.ÖYle demediğini bizde biliyoruz o yüzden bu yazıyı yazdım zaten :D

@ Mesut Şen

Dost dost diye nicesien sarıldım benim sadık yarim Hipokrat'tır.

ayci dedi ki...

boraman,
video ilk postu okudugumda acildi - fakat simdi acilmiyor!

ayci dedi ki...

ok acildi tekrar ;)

Related Posts with Thumbnails