13 Şubat 2013 Çarşamba

Sevgisizler Günü


Beş tanesi bir lira iken bir günlüğüne bir tanesi beş lira olan gülün, her köşe başında " oynaşma kız " tripleri atan çiftlerin, hediye parası cebimde kaldı diye kendini teselli edenlerin, eski sevgiliden kalan hediyelik eşyaları yeni sevgilisine kaktıranların, küsüp barışanların, barışmadan yiyişenlerin, yiyişemeden mektuplaşanların günü bugün, kutlu olsun!


Sevgililerin az çok neler yapabileceğini hepimiz biliyoruz, tekrar tekrar yazmanın anlamı yok.

Sevgisizler, sevgiye muhtaç olanlar, sevgisiz bırakılanlar, karşılıklı sevgiyi sadece 0900 lü hatlarda bulanlar ne yapacak? ;

Aşk kırıntısıyla doymaktansa kendim pişirir kendim yerim bu hayatta'cılar aynen devam edecek. Kuzucuklar annesine bir demet çiçek alıp gidecekler. Bazı taraftar oluşumları da bizim aşkımız renklere diyip en ücra deliklerine kadar kendilerini boyayacaklar, bayraklara sarılacaklar, telefon elde instagram manyağı olacaklar. Sırf bugüne özel, sevgi ve aşk ile alakası olmayan filmler, diziler indirilip saatlerce izlenecek. Evde günler düzenlenecek, dirseklere çikolata bulaşana kadar tatlıya abanılacak bir yandan da eski sevgilinin dedikodusu yapılacak.

Yalnız olmayı kafaya çok takanlar ise " single party " kisvesi altında nefes alsın yeter işine girecekler. Sinemaya gideyim bari belki düşürürüz diyecekler. Yolda beğendikleri karşı cinsin peşinden koşup " sizi bir yerden tanıyor muyum ? " diyecekler. Tokatı yiyecekler ama yılmayacaklar ! Pahada hafif yükte ağır, 100 kilo üzeri bir partner bulacaklar. Bundan daha da kötüsü gidip Esra Erol'a katılabilirler. Hiç yoktan iyidir.


Bana gelince... Bekarım, İzmir'den katılıyorum, 25 yaşımdayım. Programa katılma nedenimi ben bile bilmiyorum, henüz tanışmadığım birini bekliyorum, uyku modunu geçmiş bilgisayar gibiyim, o beklediğim kız gelip bana dokunursa, şöyle bir faremi tutup sallasa tekrar açılacak gibiyim. (teşbihde hata olmaz)

14 Şubat'da sevgisizim, sevgisisiz, hadi itiraf edin.. ya da siktir edin.

Soru ve görüşleriniz için :

http://www.facebook.com/mizahi.geveze
https://twitter.com/#!/MizahiGeveze

1 yorum:

Tarık Keçe dedi ki...

hahahahahaa :D karikatür güzel :D

Related Posts with Thumbnails