17 Ağustos 2010 Salı

Zamanı Geri Alsaydım

zamanı geri almak mümkün olsaydı | izlesene.com



Videoyu görür görmez ben hangi zamana geri gitmek isterdim diye düşündüm. O kadar az ki. Zaten çoğuda aşırı sevindiğim anlar . O yüzden kendimi bir kez daha tebrik ettim. Demekki hayatta " keşke" dediğim sadece birkaç anım varmış.

Kötü zamanları hemen aradan çıkaralım. Evet bir kaç ana geri dönüp bazı insanlarla tanışmamayı dilerdim. Hani insan için yaptığım şeylerin birini yapmasaydım değil direk hiç tanışmasaydım. İyiki de tanışmışım !!! İnsanlar pişman olmadan, acı çekmeden, nankörlük görmeden hiçbir şeyi öğrenemez, neyin doğru neyin eğri olduğunu bilemez. O yüzden bu anlar için zamanı geri almıyorum arkadaş. Hadi zamanınıda al git.

Evet çok sevindiğim anlar için zamanı geri alırdım. İki yılın Mayısını çok sevdim. Bir 2000 yılının bir de 2010 yılının.. 2000 yılında Galatasaray, Nuri Alço gibi tak tak tak önüne geleni iyi ediyordu. Hemde ilaç neyim kullanmadan. Direk kafalama dalıyordu. Takım tutmayan babamın sevincini görseniz sizde anlardınız. Sevinçten ağladığım nadir anlardandır. 2010 mayısını da timsah yürüyüşü sebebiyle çok sevdim. Anonstur filen derken bize iyi ekmek çıktı. Özellikle o üç dakikayı bir ileri bir geri sürekli sarmak isterdim. Maymunluğuna doymasın adamlar...

Bush'un ayakkabıdan sıyrıldığı sahnenin öncesine gitmek isterdim. Adam belki tuttururdu bu sefer belli mi olur ? Resim hocama kendim yapmışım gibi bir arkadaşın resimlerini götürmüştüm. O ana geri sarıp " Sana resim filan yok !! NE öğrettin de resim istiyorsun lan ! " demek isterdim. Daha da geriye gidip blok flütü müzik hocamın boğazından içeri sokmak isterdim. Elimiz ayağımız titriyordu sınavlarda. Kadın flüt ile bize 9. senfoniyi çaldırıyor yav.

Birkaç yerden iyi kazık yemişliğim var. Hani "Nolucak canım ne kadar lüks olabilir?" diye oturup kazığın o sivri ucunu hissederek kalktığım, cüzdanın hepsini bıraktığım. Zamanı geri alıp kapılarından içeri girmemiş olmayı yeğlerim. ÖSS'ye tekrar girip Kimya yerine Biyoloji kazanmak isterdim. Aynı fakültenin iki bölümü arasında " kız " bakımından bu kadar büyük uçurum olur mu lan !? Hatta özel bir üniversitenin Biyoloji bölümü ... Tabi tabi... Evet !


İşediğim anlara dönmek isterdim. İnsan bu kadar mı rahatlar ? Biz herr geceee Heybelideeee mehtabaaa çıkardıkkkk....

Hayırlı günler...

6 yorum:

Sleepandbeer dedi ki...

Resim hocasıyla müzik hocasına aynılarını bende yapmak isterdim giderken benide al

MizahiGeveze dedi ki...

İki kişi birden gidersek ağır gelmesin :D :D

Tamam haber veririm :)

Sleepandbeer dedi ki...

150 kiloya kadar diye biliyorum bana 70 yaz

Sam Scarlet dedi ki...

Mayıs 2000 konusunda sana katılmamak elde değill :)

Adsız dedi ki...

olum açma böle özelini herkese :D:D ama sen yine de raadol:D:D:D:D

MizahiGeveze dedi ki...

Raad lar sitsin seni yav :D

@ Shell

Değil mi değil mi ...

Related Posts with Thumbnails