12 Haziran 2010 Cumartesi

İnsani Davranışlar


Öyle bir rahatladım ki gün itibariyle hani beyinde durdu yazacak şey gelmiyor aklıma.Dur bakalım ne çıkacak...

Evet kadın-erkek ilişkilerinin diyolog kısmını inceleyeceğim...

Kendime göre konuşuyorum,benim kadınlardan beklentim biraz farklı olabilir.Hani bazıları çok kibar olsun,mini mini olsun ağzından "bok" kelimesi dahi çıkmasın ister.Hatta kendi de kızın yanında "kaka" kelimesini anca kullanabilir.Hayır benim anlayamadığım sen kızın yanında değil iken milletin teyzesiyle dayısıyla grup yap,önüne gelene söv,kulaklarını kıpkırmızı yap,sonra kızın yanında "Sevgilim şu çocuğun yaptığını görüyor musun ? Hiç tasvip etmedim yaramazı.Terbiyesizz..." diye birden falsolu top gibi dön şehzade ol çık... Bunlara halk arasında ne deniyor bilmiyorum ama ben direk yavşak diyorum hiç utanmıyorumda...

Hayır kızlarda aynı...Ben bir kız gördüm yıllar yıllar önce,sene 1945 (yok lan ),güzellikten gözünüzü kıza dikemezsiniz,gözleriniz kamaşır.Hani yanınıza bir metre yaklaşsa kalbinizi filen durur öyle güzel.Ama gel görki tam yanımdan geçerken bağıra bağıra "A..... Ko...." diye bağırdı.Ben ayıplamadım tabiki.Ama şaşırmadım da değil..."Bu performansı sevgilinin yanında da göster aferin,doğru yoldasın" dedim,döndüm gittim.

Hayır bakın herşeyin bir sınırı vardır.Hani küfür kıyamet de edin demiyorum sevgilinizin yanında..."Aşkımmm seni nasıl seviyorum lann sokarımm dünyaya senin için !!! Sokarımm !!!"--
"Ayyyy benim kuşumaaa bakk !!! Kuşu kalkmaz kuşum benimmm sokabilirsen sokk !!! "
Bu kadar da değil yani.Örnek olsun diye yazdım.Tadında bırakın.Mesela insan sevdiğinin çok kızdığında aşırı küfür etmesine bozulmamalıdır bence.Anlayışlı olmalıdır.Espri eğer cuk oturacaksa ona da kızmamalıdır.Espri bir sanattır.Kibarlık ayağına sanatı mahvetmeyiniz.

Ben kendi adıma sevdiğim kızın etrafımızdaki insanlara göre davranmasını isterim.İnsanlar kabaysa kaba,kibarsa kibar,çocuksa sevecen,hayvansa hayvansever,yaşlıysa saygılı davranmasını isterim...Yalnız kaldığımızda ağzını bozabilir ama durduk yere değil.Hararetli bir tartışmada birine sövebilir,bana sövebilir bunlar benim için sorun olmamıştır olmaz da...Ben insanın böyle ağzına geleni esirgemeyenini,dürüst olanını,"En son ne zaman sıçtın ?" diye sorduğumda " Haftada birkaç kez yapıyorum" diyenini severim...Bazısı sanki hiç sıçmıyormuş,işemiyormuş gibi davranıyor.Onların göbekten vidanjörü bağlayıp öyle alıyorlar...Hayır işin komedisi,ben biraz daha üstelesem " Benim popomm yokki zaten sıçayımmmaaaaaaahhhhhhh!!! Ayyy cemalll ne diyorrr buuu offf sıkıldımmm kalllkkk " diyecek kadar insanlıklarını inkar edecekler...

Neyse bugünlük bu kadar olsun.Siz siz olun içinizden geçeni saklamayın.İnanın öyleyken etrafınızda olan insanlardan size hiçbir zarar gelmez.Sizi hertürlü badireden de korur.Gerçekten niyeti iyi olan insanlar yanınızda kalır.Canım cicim diyip,gecesine düdükleyip,öbür gün küfür kıyamet sizi postalamaz.

Hayırlı günler..

6 yorum:

SirEvo dedi ki...

"Ama gel görki tam yanımdan geçerken bağır bağıra "A..... Ko...." diye bağırdı.Ben ayıplamadım tabiki."

Ha bide ayıplasaydın :D

MizahiGeveze dedi ki...

Ayıplardım nolucak...Erkeğiz diye küfürden rahatsız olmayalım mı yani ? Hayır ben küfürü sevmem biliyorsun :D :D :D :D

Kendimi dahi kandıramıyorum napıcam ben bu dünyada bilmiyorum...

ÖZGE ŞAT dedi ki...

Onların göbekten vidanjörü bağlayıp öyle alıyorlar...Hayır işin komedisi,ben biraz daha üstelesem " Benim popomm yokki zaten sıçayımmmaaaaaaahhhhhhh!!!


ahaha hala gülüyorum :D :D :D

MizahiGeveze dedi ki...

Allah neşeni arttırsın :)

)-( Asabi BalıK )-( dedi ki...

Bence sen hiç kısılmadan küfretmek istiyosun, kız arkadaşın da az buçuk etsin de ben de rahatça küfredebileyim diye böyle bişey yazdın de mi?
Seni anlıyorum ama hayat böyle değil maalesef.

MizahiGeveze dedi ki...

Benim hiç "Burada küfür edilir mi yaaa..Çok ayıpp.." gibi bir durumum olmadı.Her zmaan her yerde her hakedene bağırarak da olmasa yanıdmakinin duyacağı şekilde küfürü mü etmişimdir.Ben zaten rahatım bu konuda yanıma küfür eden kız gerekmez.Benim gibi küfür eden kızda olamz zaten ben de sevmem.Tek söylediğim ağzından "salak" dan başka kötü laf çıkmayan biri benim yanımda süs olarak durur.Arkadaşım olmaktan öteye geçemez.

Related Posts with Thumbnails