1 Ocak 2010 Cuma

Masanın Üstü




Masaüstü dedin mi orada durup düşüneceksin.Çöp kutusu gibi bugüne kadar ne indirdiysem onun üzerine indirdim.Ne kaldırdıysam onun önünde kaldırdım.Dile gelip konuşsa, "len burası babanın çiftliği mi !?" dese ağzımı açıpta bişey diyemem.Her türlü programın simgesi kolkola girmiştir onun koynunda.Kimisi kullanılmış atılmış , kimisi kullanılacak,kimisi ise 5 dk lık işlemden sonra silinip koparılıp alınacak onun kucağından.Hiç sorduk mu bunu silelim mi bunu senin koynuna sokalım mı diye masaüstüne ? Belki de ömrünüzde gözünüzü ayırmadan baktığınız tek şey. Sordunuz mu len !?

Bu yazıyı da sırf Simsıpanç istedi diye , mimlemiş diye yazdım.Yoksa hiç mi hiç umrumda değil masaüstü.Parasını basıp almışım istersem sıçarım istersem işerim üzerine.O yüzden yukarıdaki yazıyı okuyupta duygusallaşmayın.

Görüldüğü üzere sağ alt köşede bolca oyun var onun gerisi pek önemli değil ....

9 yorum:

leithygurumi dedi ki...

ben harbi masa üstümün çarkına cibilliyetine zıçmışım senin şu masa üstüne baktım da içlendim dertlendim düzensizliğimden utandım.

Kasux dedi ki...

ben hiç dayanamam masaüstünde bissürü dosya olmasına lan:)10 tane simge var onalrda internek bilgisayarım belgelerim ag bağlantılarım vs gibi şeyler :)

MizahiGeveze dedi ki...

Sen benim eski masaüstünü görecektin yeni bir dosaya indirmek için yer açınız diye hata veriyordu bilgisayar :D

SserenayY dedi ki...

Masaüstüm bilenem yok benim=/ :p

Fatih dedi ki...

:) Hoş gözüküyor masaüstü. Ama pek kalabalık değil ya .. :)

Scarlet dedi ki...

Ben yani format attım masaüstümdede pencere var:)

Teecetveli dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
MizahiGeveze dedi ki...

Soccer ayağına içeride ne maçlar dönüyor belli dğeil diyosun :d bir git gir bakalım nolucak :D

adolf dedi ki...

en betbatını ben yapıyorum herhalde... indir.. masaüstüne indir.. oraya at.. tamam masa üstüne kaydet.. masa üstüne çıkar.. dosyaları buraya kopyala.. ee nolmuş len buraya..hımm sağ tık, simgeleri yerleştir, masa üstü simglerini göster... çentiği kaldır :)

Related Posts with Thumbnails