30 Aralık 2009 Çarşamba

On, dokuz , sekiz !...


"Haydi çok az kaldı toplan toplan,televizyonu kim kapattı ya ! ya abi kesin kaçtı ya kaçırdık sana dedim pastayı sonra kes diye ! Dur dur sayılıyor ! On , dokuz , sekiz,yedi,altı,beş,dört,üç,iki,bir HEelelelealooohohoooaeejaje !!!"

Her yıl yapmaya üşenmedik şunu . Her yıl. Every fucking year.Allah inşallah bize bu geri sayımı başka bir olay yüzünden yaşatmaz.Eğer tabi Nasa'da çalışmıyorsanız.Dünya'nın sonu gelecek mesela meteor düşüyor.Bir kaç dinozor o an bize götüyle gülüyor.Tam olarak dünyaya düşme zamanı hesaplanmış.Herkes sayıyor on,dokuz,sekiz filen diye ... Noldu korktunuz değil mi ?

Hediye alacaklara kolay gelsin diyorum.Bir çok yeteneğiniz olmalı. Kişisine göre hediye almak , cebinize göre hediye almak ,hangi hediyeyi alacağına karar vermek bunların hepsini birleştirdiğinde karşına Einstein'nın teorilerinden biri daha çıkıyor.Aklınızı çok zorlayıp yeni yıla hastahanede girmeyin.

Yeni yıla nasıl girersek öyle gidermiş diye bir ton espri yapılır onlardan da kaçının.Ve işte en önemlisi; önümüzdeki yıl görüşürüz esprisini yapanı da yaptıranı da , o ortamı hazırlayanı da Nondayla Keitaya havale ediyorum.(Bkz. Galatasaray Futbol Takımı 2009-2010).

Mutlu,huzurlu,sağlıklı,sevdiklerinizle birlikte güzel bir yeni yıl dilerim.

Hayırlı günler.

7 yorum:

Kasux dedi ki...

karikatür güzelmiş:D

SirEvo dedi ki...

Marry Christmas!

Unknown dedi ki...

İyi yıllar :)

SÖZÜN ÖZÜ - SALİH YILDIRIM dedi ki...

:)))
Güzelmiş yaa. Şu hediye olayına iyi değindin çok kıl oluyorum bende. Ne nalet bişeydir birine hediye almak.
güzel yazıydı eline sağlık.

SEvgiler...

MizahiGeveze dedi ki...

@SÖZÜN ÖZÜ

Eyv saol sevgiler bizden :)

Herkes iyi yıllar

Schumy dedi ki...

Beni Nonda'yla Keita'ya havale edecekler diye ödüm koptu. Zira dün ayrıldığım Antalya'ya diğer gün Galatasaray Spor Kulübü geliyordu :)

Nice mutlu yıllara :)

adolf dedi ki...

yeni yıl dediğin nedir ki.. bak şimdiden eskiyip modası geçti.. :)

Related Posts with Thumbnails