6 Ağustos 2010 Cuma

Bu Adamları İzleyin



murat özarı show | izlesene.com



Evet izlediğiniz program bir iddaa programı ama iddaa dışında herşey konuşuluyor. Program iki saat sürüyorsa bunun yarım saati iddaa diğer kalan kısmı ise sofra muhabbeti. Hani erkekler toplanır da oturulur bir yere, aynı o anlarki muhabbetler dönüyor. Birgün beyin salatasını anlatıyor , birgün "Dünyanın en hızlı sıçan hayvanı kimmiş biliyor musun Sevgili Fikret Engin ? " diyor , bir gün gezip tozduğu yerleri anlatıyorlar öyle devam ediyor.

Murat Özarı Teoman'ı torpido gözüne sokakoysun Fikret Engin'nin ani çıkışları ve sürekli Murat Özarı'yı programın formatına geri döndürme çabası ile tanıyoruz.Fakat o da Teoman konusunda öyle bir dolmuş ki bu sefer Murat Özarı, Fikret Engin'i programa döndürmeye çalışıyor.

Bu gece,yani cuma geceleri TV 8 'de bu programı izleyebilirsiniz.Gelen mailleri görseniz :

"Murat Abi Japon balığı aldık ama akvaryuma paramız yetmedi.Pet şişede duruyorlar. Bize 4 maç . "

"Fikret Abi karım hamile. Hastahane masraflarını karşılayacağım parayı dün iddaada kaybettim.Kalan son paramla bir kupon daha yapacağım lütfen 4 maç söyler misiniz ?"

Daha nicesi.. Çoğunun sırf hoş sohbet , muhabbet olsun diye atıldığı belli ama çok yaratıcı şeyler çıkabiliyor.Mutlaka izleyin.

Hayırlı günler...

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails