23 Temmuz 2010 Cuma

Kum Sanatı

yetenek sizsiniz ukranya - mükemmel bi kum sanatı | izlesene.com



Bu sanatı ben keşfettiğimde daha bu program yoktu.Düşünün..Yetenek Sizsiniz yarışmasının ilk versiyonudur bu,bizim sonradan kopya ettiğimiz.Yukarıdaki video o yarışmaya katılan Ukraynalı bir sanatcı kızımıza ait.Eskiden beri her bulduğum kum sanatı videosunu yüzlerce kere izlemişimdir.Beni bu kadar rahatlatan ve izlerken tüylerimi diken diken eden bir sanat daha yoktur.

Çocukken ,Allah rahmet eğlesin, Bob Ross'u izlerdim.Aşağıda kendisinin resmi mevcuttur.Adam oraya buraya ağaç yapıp ,çalı çimen yapıp "Bu da bizim küçük sırrımız olsun." derdi.Bir kaç martı yapıp " Bunlarda evlerine göç ediyor.İşte bir su aygırı...Nasılda eşiyle çiftleşiyor.Çok tatlılar değil mi ? " diye devam ederdi.
Çok güzel günlerdi ama bu kum sanatı beni benden aldı.Bir İsrailli teyzemiz var bu işle uğraşan.Dünyada "kum sanatı" denilince ilk olarak akıla onun adı geliyor.Ilana Yahav.Kendine ait bir sitesi var.Onu da uğraşın siz bulun.Hazıra alıştınız !!!

O değil de ben böyle bir eş istiyorum.Hem Ukraynalı hem de kum sanatını layıkıyla yapabiliyor.Çeşme'den bir kamyon kum getiririm eve,sabaha kadar sanatını icra eder.Sadece benim için..Sonra kumların içinde yuvarlanır gideriz...Hayale bak anasını satayım.

Hayırlı günler.

3 yorum:

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Sorun değil Bora Man...
Tabela isimli yazın çok hoşuma gitmişti
Sağlıcakla kal.

MizahiGeveze dedi ki...

Sağlıcakla kalın :)

ÖZGE ŞAT dedi ki...

.İşte bir su aygırı...Nasılda eşiyle çiftleşiyor.Çok tatlılar değil mi ? " diye devam ederdi



alemsin sen :D

Related Posts with Thumbnails