8 Haziran 2010 Salı

Sigara Gömdürür !

Valla dayanamadım sınavlarım hiç alınmasın,kırılmasın.Hemen yazıyorum sonra tekrar konsantrasyonuma geri dönüyorum.Bugün durakta gördüm artık dayanamadım yazacağım.Ne mi gördüm ? Sigara içen liseli bir kız...

Hiç abartmıyorum.Böyle kızlar görünce resmen mideme bulantılar giriyor.O kadar çok midem bulanıyor ki hani tuvaletim var sanıp hemen topuklarım kıçıma vura vura eve koşuyorum.Hayır o değil boş yere yarım saat tuvalette oturuyorum.Evet abarttım.

Böyle nasıl anlatayım hani o kadar yakışmaz bir insan evladının eline sigara..Ben zaten kız da sigara sevmem.Hiç sevmem.Bir de yaşı küçük olunca böyle ebeveyn gibi girişesim geliyor kafa göz karışık...Bazısı var "Ben sigara içmiyorum arada nargileye gidiyorum" diyor. 15 yaşında...Şimdi öyle bir benzetmeler aklıma geliyorki nutkunuz tutulur..."Beyaz tenlileri sevmiyorum ama arada zencilerle takılıyorum." gibi bir şey... Aferim kızım,aferim evladım.

Sigara bir kere niye içilirki...Denedim bir,iki kere zift gibi bir şey..Ulan derdin varsa dert katar , "derdimi unutturuyor" diyenlerde yalan söylüyorlar.Hele bir grup erkek varki dostlar,işte onlar bu dünyada yanmış insanlar...İçlerinde sırf kızlara artislik olsun diye,büyük gösteriyor diye içenler var.Ben sana buradan sesleniyorum.Bu yaşta büyük gösteriyor olabilir ama erken yaşta o büyüklüğü bir işe yaramaz hale gelir...Boynu bükük kalır...Anladın sen onu...

Bir de sigara bırakmak isteyenler sakız çiğner değil mi ? Lütfen sigaraya geri dönünüz.Cak cak cak mahalle karısı gibi o ne lan öyle ? Bunun en güzel yolu gidip adam gibi tedavi olmaktır.Tabi götünüz yemiyor değil mi ? Ona bu hayat karmaşasında kim zaman ve para ayıracak değil mi ? Aslında bırakmak istiyorsun değil mi ? Bak bakayım masanın altına...Baş parmak o baş parmak...

Bu son yazım olmuş olabilir yarın aniden bir çatıdan gelen kurşunla son nefesimi kıçımdan vermek üzere ölebilirim."Gururumuzu çok kırdı,erkekliğimize laf etti!" der sonra saldırgan mikrofonlara..."Ege Üniversitesi'nde okuyan B.A uzun menzilli bir silah ile saldırı sonucu öldürülmüştür.Olay yeri inceleme ekipleri...." Zart zurt...Bizimkilere söyleyeyimde gazetelere yakışıklı bir fotomu koysunlar...

Ohh rahatladım.Dişimi sıktım son 4 gün...Hem sınavların bitişine hem de Dünya Kupası'na....

Hayırlı günler..

12 yorum:

-lâl'im 'si dedi ki...

eveeet aynen katılıyorum. Çok çirkin gözüküyor hiç yakışmıyor hemde hiç hiç hiç erkekte içmesin hatta ondan da nefret ediyorum.

sınavlarında da başarılar dileeerim :)

MizahiGeveze dedi ki...

Sağol :) Teşekkür ederim :)

Adsız dedi ki...

sırf sigara olsa keşke, gerçekten artık her şeyin yaşı o kadar indi ki, alkolün de, uyuşturucu maddelerin de.
kolay ulaşılır oldu hepsi o yüzden.
sen liseli kızlar diyorsun, ben bizim evin buralarda 7-8 yaşlarında çocuklar görüyorum ellerinde sigara ağızlarında bin tane küfür mahalle ağaları gibi geziyorlar.

MizahiGeveze dedi ki...

O çocuklarla bu konunun pek alakası yok.Çünkü onlar malesef o kaderle doğmuş insanlar.Bu kızlar gibi evde anası babası peşinden koşmuyor,ciciler biciler almıyorlar.

O çocuklar çöp topluyor,dilendiriliyor...Fena oldum.Uzatmayalım.

Annabel~ dedi ki...

Evet.Bir de erkeklerin daha karizmatik (!),daha erkek (!) gibi gözüktüğünü düşünmelerine sinir oluyorum.Yok abicim öyle bir şey aptal gibi gözüküyorsunuz demek geliyor içimden..

MizahiGeveze dedi ki...

Bence daha ağır konuşmalısın anlamazlar yoksa Annabel :)

Annabel~ dedi ki...

Evet. :D Zaten anlamıyorlar.

Teecetveli dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
MizahiGeveze dedi ki...

@ Annabel

Zaten küfür etsende gülerler.İyice üzerlerine gitmek lazım.Çocuk gibi ağlatacaksın :)

@ Teecetveli

Çıkan yasadan sonra ben ne zamandır yutmuyorum duman.Ancak bayramda seyranda akrabaları yanında filen...

Aynı uygulamayı gaz problemi olanlarda yaparsa güzel olur.Boydan giysinler en iyisi :D

Siyah Gül.... dedi ki...

şu elinde sigarayla kendini bişey sanan liseli kızlara yazı yazman çok süper gerçekten.çok güzel anlatmışsın tebrik ederim seni....yazıların devamını dilerim..

MizahiGeveze dedi ki...

O sizin süperliğiniz ben sadece ayna gibi,söylenmek istenenleri yansıtıyorum...Tümsek ayna vardı değil mi lan merkezini nasıl buluyoduk onun ?

Neyse...

Siyah Gül.... dedi ki...

senin aynan sanırım düz ayna daha henüz...boşver tümsek aynayı :D :D :D

Related Posts with Thumbnails