20 Aralık 2009 Pazar

Daha Neler Göreceğiz :)



Hey koçum hey . Breh breh breh. Haftalık yazımın konusu ararken neler gördüm.Aramaz olaydım.Benim bile izlerken midem kaldırmadı.

Ne diyor abimiz , "Dostunun yaşadığı yere gittim çünkü nerede yanlış yaptığımı görmek,öğrenmek istedim".Eğer artık karısı , tabiri caizse , adamın mikinde değilse ve sadece ilişkide nerede hata yaptığını öğrenmek istiyorsa orası tamam.Hani " ben bu horospunun kocası değilim sadece hata tespiti yapmak için geldim" diyip , tedaş görevlisi gibi evin bir yanına oturup izlerse yine bir nevi midesi bulanmaz bu programı izleyenin.Gelin görünki işin esası daha vahim.

"Yanlışlarımı öğrenip,düzeltip , karımı geri kazanacağım " . He. Tabi. 300 erkek. Şöyle düşünün. 30 askerden hesaplarsak 10 bölük asker demek. Ulen adamlar karını atış talim poligonuna çevirmiş sen hala geri kazanacağım diyorsun !! Boynuzun bulutları delmiş , şimşeklerle dans etmiş , Zeus un kıçına değmiş sen hala neyin peşindesin !!! Tüh ülen senin suratına !!

Bir de bunları insandan sayıp nufus cüzdanı veriyolar , Allah'dan evliyken askere gitmemişsin sen.Karın ziyarete filen gelirdi Allah korusun. " Abi bizim arkadaşlar nerede? Komutanda yok ? Sabah 6 da talim vardı ? Bizim nöbetçi Seyfo nereye koşuyor böyle ?"

Talimdeler talimde...

Hayırlı günler.

8 yorum:

Kasux dedi ki...

http://kasux.blogspot.com/2009/11/flash-tv-bir-sosyo-psikolojik-deneydir.html seni bu yazımı okumaya teşvik ediyorum kardeş:)

SirEvo dedi ki...

manyak mı lan bu insanlar?
3lü teklif etmiş bide. :D

MizahiGeveze dedi ki...

Valla 4 lü 5 li ye kadar yolu var :D

ali zafer sapci dedi ki...

Bu güzel bloğunuzu okurken yazılarınızın ve fonun rengi nedeniyle epey yoruldum. Yine de ilgi çekiciydiler. Paylaşımlar için teşekkürler.

hagininsolayagi dedi ki...

Adamda ne mide varmış be. Bu arada altıma sıçtım gülmekten yazıyı okurken:D

brk dedi ki...

ahahah
atalarımız, dedeleremizde yapıyor diyo adama bak, nerden gelmişse artık :)

MizahiGeveze dedi ki...

Kerhanistan dan geliyormuş :D

Unknown dedi ki...

bu resimdeki kadını mı tekrar kazanacakmış kocası vayy be ne adamlar ne kadınlar var kıyamat yakın:)

Related Posts with Thumbnails