5 Aralık 2009 Cumartesi

Cebime Koyayım

İnsanoğlunun hayatını kökten değiştiren birkaç buluş var.Ateş,tekerlek,bilgisayar,facebook,taharet bezi ve cep telefonu...

Cep telefonu o kadar güzeldir ki sahibine güven verir.Her elinizi cebinize attığınızda bir şişlik görürsünüz ya olay orada biter zaten.Cep telefonu yüzünden olan şişlik tabiki.Kim aramış , kim mesaj atmış önemli değil.O telefonu cebinden çıkarmanın hazzı farklıdır.Sadece tuş kilidi açıp kapatmak için telefonla oynayan insanlar gördüm.

Artık ülkemizde binbir türlü hizmet var cep telefonu için.3G,wap,msn,facebook,mail,canlı maç izleme,iddaaseverlere anında skor...Bir ton yenilik bir ton hizmet.Ne zaman bu ülkede operatörler arttı , rekabet kızıştı, işte o vakit beyni teknolojiyle cıvıklaşmış milletimin her yanı pelte haline döndü.

"45 kontöre sabahtan akşama istediğiniz kadar konuşun", "39 kontore 67bin mesaj hediye ","62 kontöre bütün bayram boyunca dayınızı bedava arayın "," Şimdi gelin , Zokafon 3G paketine üye olun ! Yoksa adam değilsiniz ulan ! "," İyiki Zokafona geçmişim,3G ile iş tutulduğunu bilmiyordum ta ki Rusya'daki arkadaşım Elena'nın canlı haline gömene kadar ... "

Çaldırıp kapatacağım karşıdaki arasın,Sürtünüp çekeceğim 10 kontör bedava gelsin,Diğer operatörlere sapıklık yapayım faturama yansımasın,150 kontör aldım 150 kere yalayacağım,39 kontöre 62 den tavşan yapacağım.Bide hızlı olan arkadaşlar vardır.Sen çaldırmak için ararsın daha öttürmeden telefonu açarlar , kontörünü heba ederler.Onlar için hala bir teknoloji bulunamadı.

Bitmez bu.İnsanlar oradan oraya telefon numarasını taşırken , kendilerini geleceğe taşımayı unuttular.Teknolojiydi 3G di 5Z di derken atı alan Üsküdar'ı geçti.Bedava dakikası olan arasın diye beklerken bir jenerasyon heba oldu gitti.Herkesin canı sağolsun.

Hayırlı günler.Kib

3 yorum:

Schumy dedi ki...

Harbiden Bora benim 5000 sms bitti, kontor de yok ne bok yicem şimdi ben :)

SirEvo dedi ki...

O açanları var ya...
Gitti ulen kontörlerim!

MizahiGeveze dedi ki...

Bu hayatta herşey kontör değil abi :D

Related Posts with Thumbnails