27 Ağustos 2009 Perşembe

Temizlik


Öneri:Yazıyı okumadan önce videoyu izlemeniz tavsiye edilir.

Sitelerde dolaşırken şu reklamı gördüm.Reklamcılıkta son nokta ! Hem eğitici hem öğretici.Güldürürken düşündürücü.Temizlik alışkanlığını taa çocuk yaşta veriyor adamlar.Sonra efendim biz niye şöyle toplumuz böyle toplumuz.Zaten adamlarda Türk milletinin reklamı böyle "dalgaya alıcağını" biliyorki sadece Almanya'da ve AB üyelerinde yaşayan Türk vatandaşlarımızı hedef alıyor.Ama bizden kaçmaz.

Ablamız gayet ciddi giriyor olaya.Gözlüklerden ve giyinişten "öğretmen bu!" dedirtiyor zaten.Öğrencilerine bakışı ne kadar güzel.Öyle bir anlatıyor ki çocuklar sanki daha önce hiç sıçmamış.Herşeyi sıfırdan öğretiyor."Yıllarca kağıtla sildiniz de noldu ? Alın size su" diyor.

Detaylı anlatıma giriyor iyiki.Yoksa millet anlamayıp yüzünü yıkardı orada (!) Kurulumunu gösteriyorlar.Hemen Osman atlıyor ordan.Hoca anlattıkça Osman gaza geliyor.En sonunda dayanamayıp "Hocam deneyebilirmiyim?" diye soruyor.Artis ! Hoca "dene bakalım" dese napacaksın ?! O kadar arkadaşının yanında deneyebilecek misin be Osmancık ?! Tabi senaryoya dayamışsın kıçını rahatsın.Kameralar karşısında artisliğini yaparsın.Gerçekte olsa sorabilecek miydin Osman !

Ama hakkını yemeyelim.Çocuk yaşına göre iyi oyunculuk çıkarmış.Yarın birgün reklam teklifleri gelmeye devam eder .Bu formatta hemde:

"Evet çocuklar bugün size Sunbo Fitil ' i tanıtacağım . Kullanımı çok kolay. Osman ! Denemek istermisin yavrucuğum ?! "

Osmann seniiii...

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails