13 Temmuz 2011 Çarşamba

Yazın Ortası



Hasta oldum. Mideyi üşüttük. Temmuzun ortasında 30 derece sıcaklığa bir de 39 decere vucüt sıcaklığını ekleyin, bunu mide ağrısı ile çarpıp iştahsızlığa bölün sonra "ebesininki" ortak paydasında buluşturun. Siz işlemi yapakoyun ben azcık boşboğazlık edeyim.


Mezuniyet töreni vardı. Provalar, kepler, cübbeler, gömlekler, etekler derken geldi geçti. Sadece iki ders için bir yılını uzatan biri olarak bile söyleyebilirim ki mutlaka bu törene katılın. Evinize, aileniz ve arkadaşlarınızı içeren çok güzel anılarla geri döneceksiniz. Bir de törenden sonra bölümünüzün kokteylinde karnınızı doyurdunuzmu sizden kralı yok.


Hanım arkadaşlar alınmasın fakat şunu farkettim ki o kadar makyajı yapsa, o giysileri, topukluları giyse denizdeki yosun tutmuş kayalar bile güzelleşir. Yıl içinde farketmediğimiz, yanından geçipte dönüp bakmadığımız insanlar ne hale gelmiş... O zaman neymiş düğünde, törende tanıştığın kızın görünüşüne aldanıp ilişkiye başlamayacakmışsın. Yapmayın yani.


Şike dedik, ayıp dedik, asıl ayıbı TFF yaptı. Fenerin masöründen başkanın kadar herkes içeride fakat TFF hem ligi tescil etti hem de Şampiyonlar Ligi'ne Feneri gönderdi. Ya Fenerin bu kadar yöneticisi, çocuk pornosu gibi, bilmediğimiz bir suçtan kodesi boyladı ya da gerçekten bu ülkede futbol denilen şey sadece isminden ibaret. Yazık. Nonda olaydı cezanızı verirdi.


Ben içeride işimi yaparken tuvaletin kapısı çalındımı bütün konsantremi kaybediyorum. Olan yine dışarıdakine oluyor, daha fazla bekliyor. Söyleyeyim dedim de ona göre ayağınızı denk alın.


Hayırlı günler...
Related Posts with Thumbnails