30 Ocak 2010 Cumartesi

Canlı Yayın



İşte böyle.Alıştık artık.Kavgalar,rezaletler,tartışmalar...Küfürler havada uçuşurken televizyondan gelen biiiiiip sesi...

Ama gelin görünki eğer yaptığınız canlı yayınsa konuk edeceğiniz insanlara dikkat etmeniz gerekir.Sorna böyle " Yayını kesinnn !!! Arkadaşlarrr yayını kesinnn !!! " diye böğürürken arkadan tekmeyi yersiniz. Zaten ablamızında son programı olmuş bu program.E o tekmeyi yedikten sorna zaten 1 hafta oturamamıştır kıçının üzerine.

Ben yıllarca bu programların "tiyatro" dan ibaret olduğunu sanırdım.Yapımcılar bir aile buluyor. "Alın hikayeniz bu,aynen bunu oynayacaksınız" diyor. Yayına geçiliyor. Baba başlıyor " Kızımı hiç göremedim. Karım doğum yaparken onları terkettim , 15 yıl sonra cinsiyitemi değiştirip kızımın karşısına çıktığımda ona teyzesiyim diyebildim. İçim yanıyor Seda abla . Seda abla bana bir televizyon verde içimin yangını geçsi hadi be abla."

Demek ki herşey gerçekmiş.Baba nasıl da kızıyor. Ama bana büyük kızının baygınlığı hala oyun gibi geliyor. Kurban , kesilirken ayaklarını atar ya öne aynı öyle tekme savuruyor.Allah dan ailenin babası bu şüphemi alıp götürüyor."Sizin de yapacağınız işinde a.ınaaaa koyayımmm " diyip tekme tokat dalıyor.Bu ne biçim bir program zihniyeti be arkadaş. İnsanları böyle sıkıştırıp rezil edeceksiniz bari çıkın canlı yayında alenen tecavüz edin.Hem daha çok izlenirsiniz.Hem çoluk çocuk en azından daha yararlı bişey izlemiş olur. Öğrenirler.

Bunların daaa yapacakları işlerinde a.ınaaaaa koyayımm..

Hayırlı günler.
Related Posts with Thumbnails