5 Temmuz 2011 Salı

Merhaba



Aylardır yazmamışım. Farketmez , nasıl olsa bu ülkede yazara saygı yok. Atarlı başlayalım bakalım.

Gördüğünüz üzere yeni bir tema, yeni bir felsefe ve yeni bir beyinle tekrardan ufak ufak yazmaya başlayayım dedim. Gündem çok meşgul. Şikedir, Hilal'in göğsüdür, Hükümet sorunları, Transformers'dan Megan Fox'un çıkarılması ( öğrendiğim gece ağladım) gibi bir çok konu var.

CHP yemin etmiyormuş. Diğerleri yemin ediyor da ne oluyor ? CHP en azından tutamayacağı sözler için yemin edipte günaha girmiyor. Birde AKP müslüman geçinir.


Aziz Baba'nın oyunları sonunda elinde ve bilimum patlayabilecek diğer organlarında patladı. Bende bir araştırmacı yazar olarak bu davanın peşini bırakmayacağım. Şikecilere hakettiği cezayı dalga geçerek vereceğim. Aziz Baba'ya ilk tavsiyem nezarette duş alırken sabununa mukayet olsun, düşürmesin.

Hilal Cebeci'nin sütyenli fotosunun bu kadar yankı bulması beni çok şaşırttı. Google diye bir şey var arkadaşlar " meme " yazın aratın. Bu kadar aciz olmayın. Lütfen.

Kendim ile ilgili birkaç önemli haber var ama şimdi kıllık yapıyorum ve söylemiyorum. Zamanı gelince paylaşırım. İlla birşey söylemem gerekirse hala işeyip sıçabiliyorum çok şükür. Osurukta cabası.

Ajdar kayboldu gitti la ...

Bank Asya 1. Lig , 1. Lig Bank Asya ... Kitlelere hitap eden bir türkü haline geldi

Hayırlı günler ...
Related Posts with Thumbnails